غذای پخته ای که در یخچال نگهداری می شود برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شود.

بیش از دو بار گرم کردن غذای پخته کار صحیحی نیست، زیرا هم خطر آلودگی آن بیشتر است و هم ارزش غذایی آن کم شده است.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب اظهار داشت: غذای پخته ای که در یخچال نگهداری می شود برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شود به طوری که همه جای آن حدود 70 درجه سانتی گراد حرارت ببیند.

سعیده معانی افزود: غذای پخته را حتما باید در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید و بهتر است غذای پخته شده را در ظروف کوچک و ترجیحا مسطح قرار داد تا در یخچال سریع تر خنک شود.

وی در خصوص نگهداری مواد غذایی در یخچال گفت: مواد غذایی بسته بندی شده در حلب یا قوطی های کنسرو بهتر است بعد از باز شدن به ظروف شیشه ای یا استیل مخصوص مواد غذایی منتقل شوند و سپس در یخچال نگهداری شود زیرا امکان دارد مواد این ظروف از قسمتهای بریده شده با مواد غذایی ترکیب شوند.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: ترشی، سرکه ها و آبلیمو را نباید در ظروف فلزی (به خصوص مسی) نگهداری کرد و لازم است مواد غذایی که در منزل نگهداری می شود را هر چند وقت یک بار کنترل و از نظر آلودگی و فساد احتمالی بررسی کرد.

منبع : وب دا

تاريخ : | | نویسنده : iresco |
رپورتاژ
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن زالو چیست؟
نقش دینگ در صنعت حمل و نقل
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
انجام پایان نامه مدیریت
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
فال حافظ
فروش جوجه بوقلمون - اردک - مرغ بومی - شترمرغ
طراحی سایت با شرکت وب افرا
معرفی تورهای ارزان شهرهای آنتالیا استانبول و اروپا روسیه
نکاتی در باره کامل بودن تجهیزات تالار عروسی
بلیط های چارتری ارزان قیمت
بهترین روش انتخاب آتلیه عروس
طراحی سایت اصفهان |طراحی سایت حرفه ای | سئو تضمینی سایت
معرفی جاذبه های گردشگری گلستان شهرکرد و تور نوروز ۹۶ قشم کیش مشهد
درباره اتوبار گلها تهران

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | تجهیزات تالار | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.